You have already added 3 listings
Despre

Cine suntem Noi?

Class Imobil nu este doar o agenție imobiliară, este o echipă de specialiști imobiliari profesioniști, cu o vastă experiență în domeniu, care au în istoricul său la comun sute de tranzacții imobiliare închise, și desigur clienți mulțumiți.

Class Imobil oferă consultație imobiliară personalizată, adaptată nevoilor clienților. Ne propunem să oferim clienților noștri cea mai reușită experiență, atunci când vine vorba de o tranzacție imobiliară, fie ea vânzare, cumpărare, sau închiriere.  Datoria noastră este să găsim proprietatea ce reprezintă clientul, combinația perfectă între cerințele clientului, preț, locație și facilități.  Experiența și profesionalismul specialiștilor noștri imobiliari îi fac capabili să acorde consultanță de cea mai bună calitate.

Class Imobil respectă nevoia clienților, prestează servicii imobiliare la un nivel de profesionalism și oferă cel mai bun marketing posibil pentru proprietatea clientului, pregătirea integrală a actelor pentru un proces corect și transparent, asigură consultanță juridică și fiscală, și garantăm confidențialitatea informației.

Serviciile Noastre

Vânzare, cumpărare, chirie imobile

0% pentru cumpărători și chiriași. De la 2 % pentru vânzători. Cele mai bune oferte și condiții de pe piață

Evaluarea imobilului

Pentru a nu da greș la prețul imobilului și al vinde ori achiziționa la unul just, e binevenit să cunoști adevărăta lui valoare.

Asistență juridică

Asigurăm asistență juridică de calitate pentru a evita diverse riscuri neplăcute, dar și pentru a asigura un confort maxim clientului nostru.

Ipotecă

Class Imobil oferă cele mai avantajoase oferte ipotecare de pe piața noastră. Contactează-ne pentru a afla cum poți deveni proprietarul unui apartament cu o rată minimă ori cu-n % anual mai mic decât pe piață.

Management sigur

Class Imobil este compania care are drept scop asigurarea unui management sigur și transparent a proceselor tranzacționale imobiliare.

Investiții

Investițiile imobiliare dintotdeauna au fost și vor rămâne a fi cele mai sigure și profitabile investiții.

Suport 24/24

Știm foarte bine că procesul tranzacțional e unul destul de stresant, tocmai de aceea specialiștii noștri vor fi alături de tine pe toată durata lui, la orice oră și în orice zi.

Asistență post-tranzacție

Chiar dacă ai cumpărat, vândut sau închiriat imobilul, compania noastră își asumă responsabilitatea de a fi alături de tine și după tranzacție.

Ce spun Clienții Noștri

Top