Dacă a venit momentul să te muți la Chișinău și să stai în chirie, ține cont că piața imobiliară este în ascensiune, la fel și prețurile pentru închirierea unui apartament care se oferă spre chirie.

Vestea cea bună este că ai posibilitatea să alegi, piața imobiliară acum îți oferă diverse oferte de a închiria un apartament la preț accesibil, indiferent dacă preferați o garsonieră, apartament sau casă.

Cu siguranță un criteriu foarte important, alături de cel al banilor, este zona unde se află locuința. Acest aspect este important, ca să vă ofere comoditate. Locuința ar trebui să fie aproape de serviciu, sau să fie comod si accesibil să ajungeți cât mai rapid la muncă. Un alt aspect ar fi infrastructura dezvoltată, în imediata apropiere să aveți magazin, parc, restaurant, gradiniță, școală sau piață!

Tu în ce zonă îți dorești să închiriezi un apartament?

Apartament de închiriat – sectorul Rîșcani

Majoritatea celor care caută o locuință care se oferă spre chirie, preferă să locuiască în sectorul Rîșcani. Acesta fiind un sector destul de solicitat, prețuri accesibile, unde un apartamente care se oferă spre chirie, pornește aproximativ de la 180 de euro pe lună.

Apartament de închiriat – sectorul Botanica

O opțiune pe care poți merge în acest sector este un apartament din zona Centrului Comercial Elat, bulevardul Dacia, Decebal și Complexul de la Porțile orașului. Aici găsiți foarte multe mijloace de transport în comun. Prețul mediu al chiriei este de 250 de euro pentru o lună.

Apartament de închiriat – sectorul Centru

În acest sector intră zone de renume precum, Piața Marii Adunări Naționale, Strada Pietonală Eugen Doga, universități de interes pentru studenți, dacă ești student. Dacă ai un job în Centrul orașului, deasemnea îți va fi benefic să închiriezi un apartament. Prețul mediu a unui apartament închiriat în scetorul Centru începe de la 300 de euro pentru o lună. Aici îți va fi foarte ușor să fii conectat cu toate punctele orașului.

Apartament de închiriat în sectorul – Buiucani (Sculeni)

Sculeni (colocvial Sculeanca) este un cartier din sectorul Buiucani. Acest cartier este unul plin de verdeață, de parcuri, zonă de pădure, lac și accesibilitate la transpotul public. Zona de pe strada Alba Iulia este una destul de căutată, aici prețul mediu pentru chirie este aproximativ 200 de euro pentru o lună. Dacă sunteți în căutarea unei garsoniere, în acest sector prețul începe de la 130 de euro pentru o lună.

Apartament de închiriat în sectorul – Telecentru

În sectorul Telecentru, cartierele în care poți să te muți sunt strada Gheorghe Asachi, Strada Vasile Dokuceaev, sau direcția ce duce spre Gara de Sud. Dacă vei locui lângă Gara de Sus îți va fi foarte ușor să fii conectat cu toate direcțiile ce duc spre sudul țării, de aici vei ajunge foarte repede la Ialoveni, Hâncești. Prețul mediu este de aproximativ 200 de euro pentru o lună într-un apartament cu reparație euro.

Bucurăte de locuința mult dorită, unde să te întorci cu drag seară de seară!
Acceseaza site-ul www.classimobil.md la rubrica *chirie apartamente și alege oferta potrivită.

 

Galerie Articol (4)

Distribuie