Dacă eu, proprietar de imobil angajez un agent imobiliar, ce primesc în schimb?

Oare clienții noștri care se adresează zilnic, știu cu adevărat ce cumpără de la noi, atunci când decid să angajeze un agent imobiliar?

  • Soluții, cunoștințe și “bagaj” de informații – experiență
    Experiența este cea care își spune cuvântul atunci când vede imobilul, deja în mintea sa, agentul se gândește cum arată potențialii cumpărători. Tot din experință cunoște cum se scrie un text care vinde și să atragă clientul potrivit, experiența în domeniul imobiliar îl face să stabilească o vizionare la apartamentul, casa sau spațiu comercial în doar câteva minute de discuție la telefon cu clientul. La fel după mulți ani de activitate în domeniul respective, știe cum să creeză cele mai bune condiții de tranzacționare.
  • Rețea de agenți imobiliari
    Dacă agentul este de mai mult timp în piață, atunci este cunoscut cu mai mulți prieteni agenți imobiliari cu care este mereu în contact și cu care colaborează. Astfel, va vinde mai repede proprietatea, deoarece nu e singur. Mai are câțiva zeci de “frați”. Suntem siguri, fiecare proprietar în parte spune: “pot și eu să sun la zeci de cumetri, prieteni” însă, nu este același efect. De ce spunem asta? Deoarece totul este testat. Fenomenul “capitalismului de cumetri” nu lucrează în acest domeniu, e nevoie de specialiști.
  • Cunoștințe de marketing și vânzări
    Sinceri să fim, dacă am pune un agent șă sudeze un fier, îi va lua ceva timp până își va da seama cum se face asta. Va eșua de câteva ori până va face acest lucru bine. S-ar putea să se ardă de nenumărate ori. Noi știm, tu nu vrei să te “arzi”, de aceea apelați la serviciile noastre ca să vindem imobilul. Noi o facem zilnic, iar voi, proprietarii de imobile de 2-3 ori în viață, poate și o dată. Profitați de cunoștințele unui agent imobiliar care sunt aprofundate și actualizate în marketing și vânzări. Împreună vom face vânzarea locuinței sau a spațiului comercial cu SUCCES!

Class Imobil – partenerul tău în tranzacții sigure!

Galerie Articol (1)

Distribuie