Tendințele în domeniul imobiliar se schimbă de la an la an. Deja am ajuns într-o perioadă în care oamenii au la dispoziție numeroase tehnologii moderne, în care există case inteligente, revin în modă tendințe retro, la construcție se folosesc materiale ecologice ce oferă acel sentiment de grijă pentru o viață cît mai frumoasă și sigură. Astfel, locuința ta poate deveni un refugiu în care să te retragi din stresanta lume de afară.

1. MATERIALE ECOLOGICE, SIGURE ȘI MODERNE

În zilele noastre, există o multitudine de materiale calitative, sau mai puțin calitative, care se folosesc la construcții. Specialiștii din domeniul construcțiilor mai nou se axează doar pe materiale calitative care ar garanta un trai mai bun din toate punctele de vedere. Tipurile vechi de pardoseli, vopsele și mobilier pot emite substanțe nocive, în timp ce aceste noi materiale ecologice vă țin casa în siguranță și planeta nepoluată în același timp. Atunci când materialele sunt produse de tehnologii, care nu dăunează mediului înconjurător, în cazul în care materialele pot fi reciclate şi refolosite, astfel de materiale de construcţie pot fi numite cu adevărat ecologice.

2. ZONĂ ECOLOGICĂ

Ritmul de viață urban este destul de stresant și aglomerat ce ne storc de energie, pentru aceasta noi avem nevoie de un spațiu unde să fim relaxați. Acest spațiu care ne oferă confort și relaxare poate fi doar casa noastră, care se află într-o zonă liniștită a orașului, lîngă parc, lac sau lîngă o zonă verde. Aproximativ 60% din cumpărători își doresc o locuință în astfel de zone ecologice în imediata vecinătate a unei păduri, parc sau izvor.

3. INFRASTRUCTURĂ DEZVOLTATĂ

O infrastructură dezvoltată a sectorului unde ai locuința sau urmează să o cumperi este un alt factor important pentru un trăi comod. Cel mai important este: să-ți fie comod să ajungi la magazin foarte rapid, să duci copilul la grădiniță sau la școală fără a sta în ambuteiaj, sau să ajungi la bancă, farmacie, restaurant în cel puțin 3 minute. Un alt aspect ar fi accesul la transportul public în direcțiile cele care au prioritate pentru tine și pentru familia ta, la serviciu sau în centrul orașului.

4. COMPLEXE IMOBILIARE INTELIGENTE

Cerința tot mai mare de locuințe la oraș a încurajat dezvoltatorii imobiliari să construiască mai multe complexe imobiliare pentru a impresiona, pentru a fi cât mai atractive pentru clienți, după modele internaționale. Apartamentele 2020 ne vor surprinde prin design, stil si rafinament!

5. APARTAMENT ÎN BLOC NOU

Conform analizelor realizate de experții imobiliari a companiei imobiliare Class Imobil, majoritatea celor care cumpără un apartament prin intermediul companiei noastre, optează pentru un imobil într-un complex nou. Această se datorează faptului că apartamentul este compartimentat cu dormitoare separate și cu living, de asemenea mizează pe încălzire autonomă, confort pe care nu-l pot găși întotdeauna într-un bloc vechi.

Indiferent care dintre aceste tendințe vor cuceri în 2020 sau în anii care vor urma, speciliștii recomandă păstrarea unei legături puternice cu mediul, pentru o viață relaxantă și comodă!

Galerie Articol (1)

Distribuie